Medewerkers voor de "vulploeg"

Medewerkers voor de "vulploeg"

Regelmatig
Aalsmeer
  • Gastvrijheid & horeca
  • Belangenbehartiging & goede doelen

Taakomschrijving:
Korenmolen de Leeuw is een molen die uitsluitend door vrijwilligers wordt gerund. Zes gediplomeerde vrijwillige molenaars zorgen bij toerbeurt ervoor dat het graan wordt gemalen.
De door de molen geproduceerde bakmixen worden door vrijwilligers in het winkeltje verkocht. Het inpakken van de verschillende producten gebeurt op de vulzolder en niet noodzakelijkerwijs tijdens de openingstijden van de winkel. Die openingstijden zijn normaliter op dinsdag en zaterdag. Op feestelijke dagen zoals Koningsdag en de Corsobraderie is de molen ook geopend. Lijkt het u leuk om de molenwinkel te voorzien van de nodige voorraad, reageert u dan.

Functie-eisen:
U bent communicatief en het lijkt u leuk om in zo' bijzondere omgeving te werken. Zorgvuldigheid bij afwegen en de verpakkingen voorzien van de juiste etiketten is belangrijk.

Werktijden:
In overleg. In principe 1 x per 5 weken (mag ook frequenter) op zaterdag van 13.00 - 16.00. (De winkel is ook op dinsdag open en in de toekomst hopelijk vaker). Met name voor de zaterdag en feestdagen zijn nieuwe winkelmedewerkers gewenst!

Verzekeringen:
Alle vrijwilligers zijn via de gemeente Aalsmeer verzekerd voor het werken in de molen.

Enthousiasme, actieve inzet, belangstelling voor de korenmolen, het biologische product dat er wordt gemalen en goede communicatieve vaardigheden.

Deze activiteit is coronaproof. Je kunt veilig helpen en jouw hulp wordt heel erg gewaardeerd. Op de site van de molen vind je informatie over de coronamaatregelen die we hebben genomen om het werk voor alle vrijwilligers op de molen veilig te houden. Liever geen enkel risico lopen? Laat ons weten dat je graag wilt helpen, maar tot nader order de ontwikkelingen rondom corona afwacht. We kunnen je in ieder geval op een moment dat de molen gesloten is, een en ander van de werkomgeving laten zien.

  • De vraag van Chris is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Chris is eerder via deze website geholpen
Laat Chris weten dat je interesse hebt

Vul het veld hieronder in om Chris te laten weten dat je wil helpen met vraag: "Medewerkers voor de "vulploeg"". 

Goed om te weten: om jouw veiligheid en de rest van onze community te beschermen, screenen wij automatisch al het berichtenverkeer. Als je denkt dat er iets niet in de haak is, neem dan even contact met ons op.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Korenmolen de Leeuw
Geplaatst door:
Profielfoto van Chris
60% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Chris
  • De vraag van Chris is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Chris is eerder via deze website geholpen